Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lära män leda kvinnor till framgång
Isbn: 978-91-2712-734-0
Förlag: NoK Akademisk
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Lära män leda kvinnor till framgång

Det är glädjande att nu efter tio år kunna presentera en i väsentliga delar omarbetad utgåva av Lära män leda kvinnor med tillägget "till framgång': Mycket nytt har kommit till och annat som nu är välkänt har kunnat strykas.

Boken har under dessa tio år varit en verklig storsäljare. Författaren har under denna tid fått fördjupad och förfinad kunskap om ämnet från chefer som leder såväl kvinnor som män. Därför har boken också fått undertiteln " ... eller lära män leda grabbar till jämställdhet'; eftersom det i arbetet blivit så uppenbart att de unga männens situation också måste belysas och hanteras.

Lära män leda kvinnor vänder sig till män och kvinnor -ledare och ledda - som arbetar på tvåkönade arbetsplatser och som vill ha kunskap i att hantera relationer och därmed konflikter.

Barbro Dahlbom-Hall har arbetat med chefs- och ledningsutveckling, enligt henne själv, sedan "urminnes tider': Hon glöder för uppgiften att lära chefer leda och har hela världen som arbetsfält. Hon har fått många belöningar för sitt arbete med chefsutbildning, bl a utnämnts till medicine hedersdoktor vid Uppsala universitet och nu senast erhållit Konungens medalj i 8:e storleken i Serafimerordens band.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone