Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Virgin Merry
Isbn: 978-91-8660-319-9
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Virgin Merry

Merry är tandläkare på mottagningen Skanan i en av Stockholms förorter. Vännerna kallar henne Virgin Merry, för trots att hon är 32 år, ser bra ut, är rolig och intressant, så är Merry oskuld. För tror hon inte på kärleken och då kan det där med sex lika gärna vara.
   Merry trivs bra med med singellivet, men alla andra är bekymrade. Hennes vänner, kolleger, patienter, sopgubben och mamma Antonia som själv gått in i en ny tonårsfas och är på ständig jakt efter en svärson.
   Och nu kommer tant Malena från Italien för att vara med om Bredhakans (kronprinsessan Victorias) bröllop och pressen på Merry ökar. Det är då han dyker upp på Skanan – tolken Micke ...

Nisti Stêrk är skådespelare och komiker och har bland annat skapat rollfiguren Zeyno, en pedantisk "tvättstugetant", som blev otroligt populär i TV. Hon har också varit med
i "Elektras systrar", och i Suzanne Ostens "Kabaret Underordning".
   2008 producerade hon "För Sverige i tiden", som visats på 31 platser runtom i landet och samma år kom Nistis första bok "Så länge Gud vill och rumpan håller! Under hela 2009 var hon programledare för en talkshow i den nystartade, första nationella kurdiska TV-kanalen i Turkiet. Nisti har även startat stiftelsen Mala Stêrk som hjälper barn i behov av hjälp.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone