Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kyskhetsbältet
Isbn: 978-91-3714-081-0
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2012

E-bok

Kyskhetsbältet

Belönad med Polonispriset! "Man vill genast ta Monika Pedersen i handen och hänga med på spaning." Claire Wikholm i Dagens Nyheter En iskall decembernatt hittas en kvinna mördad vid Kungsholms Strand i Stockholm. Och det är inte vem som helst utan den populära skådespelerskan Lottie Hagman. Lotties bekantskapskrets är nästan oöverskådlig, hennes döttrar är inte samarbetsvilliga, polisinspektör Monika Pedersen är trött och utarbetad och har dessutom svårt att komma överens med sin närmaste kollega. Fallet Lottie Hagman känns som en övermäktig uppgift. Monikas försök att förstå Lotties liv leder till möten med skådespelare, läkare, rabbiner och hundmänniskor av olika slag, men inte förrän hon börjar se de skrämmande parallellerna mellan sin egen situation och mördarens börjar sammanhangen klarna.

Kyskhetsbältet är den tredje delen i serien om polisen Monika Pedersen.

Åsa Nilsonne är bosatt i Stockholm, gift och har tre söner. Hon arbetar som psykiater och forskare på Karolinska Institutet.

"Ett välkonstruerat polispussel med samtidskänsla, fyndig titel och en sliten kvinnlig kriminalare i centrum." - Ur Poloniprisjuryns motivering



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone