Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 11 gram sanning
Isbn: 978-91-8677-594-0
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2014

E-bok

11 gram sanning

Vem skapar din sanning?

Elias far dör under oklara omständigheter på Antroposofernas centrum i Järna. Det ser ut som självmord, men vad drev honom till det? På andra sidan Atlanten planerar Simian Zegrad för ett händelseförlopp som ska ändra mänsklighetens syn på den värld vi lever i. Målet är vår godtrogenhet och till sin hjälp har han all personlig information som vi omedvetet eller medvetet avslöjar genom FAACTS, världens ledande internetföretag, och dess tjänster.
Elias kastas in i Simians värld där sanningen plötsligt kan ändras och det vi trodde var verkligt visar sig vara en dimridå. Den undflyende fienden är större och mäktigare än en supermakt. Med ett vapen på endast 11 gram.

Daniel Akenine är teknik och säkerhetschef för Microsoft. Hans debutroman 11 gram sanning är berättelsen om hur en ensam människa med hjälp av information, psykologi och matematik skapar sig förutsättningarna att kontrollera en hel värld. Boken är en spänningsroman om vår nya digitala värld och rättigheterna för 11 gram sanning såldes till USA redan innan första svenska upplagan kom i tryck.

”11 gram sanning är en utmanande spänningsroman om ett skrämmande scenario som är närmare verkligheten än många i sin vildaste fantasi kan ana. Den är mer än enbart fiktion, den är ett tidsdokument.” – Christer Berg, omvärldsanalytiker och krönikör på Dagens PS Läs mer på www.11gram.com


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone