Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Janne Josefssons uppdrag
Isbn: 978-91-8729-104-3
Förlag: Lindelöws Bokförlag
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: juni 2014

E-bok

Janne Josefssons uppdrag

Janne Josefsson är Sveriges mest fruktade journalist. Här porträtteras han som reporter och som människa. Närgånget och öppenhjärtligt. Efter trettio år som journalist, ofta i hetluften. Efter trettio år som journalist, ofta i hetluften.

Vem är han som håller i mikrofonen, ställer de påträngande frågorna och avslöjar makthavare? Han växte upp i en förort i Göteborg, utbildade sig till ekonom, gick med i liberal ungdom, blev journalist och den ständige sanningssökaren. Envis, idérik, älskar både radio och TV. Den här gången är det författaren Stig Hansén som ställer frågorna och Janne Josefsson som svarar. Om hoten mot familjen, de många reportageresorna, att det finns intervjuer han ångrar och om alla utmärkelser och anmälningar.

Stig Hansén, med över 20 böcker bakom sig, är född i Malmö 1954, har tre barn och är bosatt i Göteborg sedan 1977. Han skriver på heltid sedan 1980, bokdebuterade 1982 och har skrivit reportageböcker, thrillers, noveller, romaner, debattböcker, porträtt av politiska tänkare. Han har också skrivit ett flertal böcker om konsten att skriva.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone