Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Facebookpolisen
Isbn: 978-91-7461-320-9
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: juli 2014

E-bok

Facebookpolisen

Ett litet tips till ungdomar. Om du är 16 år gammal, berusad och håller i en petflaska full med sprit är det inte särskilt smart att skrika FUCK THE POLIS när vi går förbi. Om du ändå tänker göra det, se då till att du kan springa hyfsat fort! Jag vet inte vad som var mest pinsamt för killen som gjorde det i natt, att han blev fångad av en 40 år gammal polis i full utrustning eller att hans mamma kom till polishuset för att hämta honom kl. 03.00?/Scott

Är det okej för en polis att skriva om sin vardag? Att använda humor för att skildra olika situationer som han har varit med om? Att försöka närma sig allmänheten genom att visa känslor och skriva på ett sätt vi inte är vana vid av en myndighetsperson?

Om du svarar nej på frågorna ovan ska du inte läsa den här boken. Den är nämligen full av kontroversiella inlägg som väckt starka känslor och som delats och diskuterats i alla möjliga sammanhang.

SCOTT GOODWIN har tjänstgjort i den australiensiska flottan, arbetat som bombdykare under Gulfkriget, sökt efter minor i båthamnar, jobbat som OS-polis och sprängämnesexpert och hela två gånger utbildat sig till polis både i Australien och Sverige. Genom sina personliga och humoristiska inlägg på Växjö/Alvestapolisens Facebooksida har han blivit känd som hela Sveriges Facebookpolis. Hans inlägg har ibland dragit till sig så mycket uppmärksamhet och kommentarer att sidan har fått stängas ner. För första gången kan du här läsa den ocensurerade bokversionen.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone