Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Heroine
Isbn: 978-91-7607-026-0
Förlag: Tundell Salmson audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2014
Uppläsare: Unni Drougge

E-bok

Heroine

Wenke är en framgångsrik ensamstående karriärkvinna i trettiofemårsåldern. Men hon känner hur hennes karriär och hennes ungdom glider ifrån henne. Wenke känner hur hon faller. Hon kryssar mellan skönhetskirurgen och terapeuten men ingenting hjälper förrän hon oavsiktligt hamnar på ett möte för anonyma narkomaner. Där berörs hon djupt av en man med trasig bakgrund som rest sig ur ett tungt heroinmissbruk, men som trots sitt missbruk haft en juriskarriär.

Wenke döljer ett avancerat tablettmissbruk för att komma över sorgen över ett förlorat barn. Den nye mannen fyller henne med en närhet hon saknat och de inleder en symbiotisk relation. Hon vill förstå varför en så attraktiv och välutbildad man sjunkit så djupt.

Logiken i deras symbiotiska relation leder henne att sätta sin kropp i pant. För att förhindra att mannen återfaller i missbruk låter hon honom leda henne in i ett svårt heroinberoende.

Så småningom kommer hon i kontakt med en värld av knarksmuggling, prostitution och vapenhandel.

Hon intalar sig själv att hennes färd in i heroinets värld bara är ett researcharbete för en ny dokumentär. Men till slut har Wenke inget kvar utom sitt liv. Ett liv hon tvingas kämpa för.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone