Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De dödas bok
Isbn: 978-91-7599-034-7
Förlag: Mörkersdottir förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2014

E-bok

De dödas bok

Porten till helvetet har öppnats och den värld som en gång fanns har gått under. De stora civilisationerna är borta, liksom alla religioner och nästan alla vetenskapliga framsteg. Kvar finns bara spillror av människosläktet som försöker överleva i en mardrömsvärld där ondskan regerar. Slöjan mellan människa och mörker blir allt tunnare. Demoner besätter de döda, människor förvrids till styggelser över en natt.
I allt snabbare takt förstörs verkligheten. Förändringarna kommer i cykler och varje gång blir resultatet allt mer skrämmande. Världen mals sönder men ingen vet om det. Ingen minns.
Nästan ingen. Professor Jeffrey Weissman är en av de få som fortfarande minns världen som den såg ut innan apokalypsen. Hur den egentligen borde vara. Han vet, eftersom det var han som öppnade porten.
Så en natt kommer budbäraren. Man har funnit De dödas bok, den text som kan ställa allt till rätta igen. Tillsammans med den tolvåriga flickan Aisha och den fyrarmade Zelion beger sig Weissman iväg för att finna De dödas bok. Det blir en kamp mot tiden, de måste finna den innan mörkret slukar dem alla.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone