Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Schimpansen från Munkfors
Isbn: 978-91-7577-074-1
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: december 2014

E-bok

Schimpansen från Munkfors

DET HÄR ÄR EN BOK FÖR DIG SOM ÄR UNG. För dig som varit ung. Det är en bok för dig som rest runt jorden med ryggsäck. Eller som aldrig kom iväg . Det är en bok för dig som varit arg. Som funderat på vad det är för mening egentligen. För dig som känt dig annorlunda. Som revolterat – eller hade behövt göra det. Det här är en bok för dig som vill att livet ska vara på riktigt. 

När Tuva var 14 lyssnade hon på Sex Pistols och färgade håret grönt.Nu är hon 23, lyssnar på Kurt Cobain och färgar håret svart. Året är 1992 och hon har gett sig av till andra sidan jordklotet. Sydney, Auckland och New Delhi står det på biljetten. Med sig har hon bästa vännen Peter och ett förflutet som skaver. Äventyren förändrar tillvaron. Nya människor kommer in, stökar till vad hon byggt upp, utmanar och ändrar riktningen. 

”Schimpansen från Munkfors försätter mig i glädjerus! Jag reser med Tuva och jag bryr mig, förförs och trivs. Konstrasterna. Men ännu mer vändningarna. Det varma i människorna. Bilderna. Så jävla bra!” BENGT GRIPENLÖF, beteendevetare Malmö 

INA EKEGÅRD växte upp i Stockholmsförorten Upplands Väsby. Hon har rest runt i världen. Letat. Hittat. Tappat bort. Hittat igen. 2010-2012 gick hon på författarskolan Skrivarakademin i Stockholm. Schimpansen från Munkfors är hennes debutroman.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone