Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Magikernas land
Isbn: 978-91-8744-136-3
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: januari 2015

E-bok

Magikernas land

Magikernas land är den nervkittlande och häpnadsväckande avslutningen på Magikerna-trilogin!

Quentin Coldwater har förlorat allt. Han har blivit utkastad ur Fillory – det hemliga och magiska landet från hans barndoms drömmar som han en gång härskade över. Utan något att förlora återvänder han till Brakebills College där allt började. Men man kan inte fly från sitt förflutna, och det dröjer inte länge förrän det kommer ikapp honom.

Samtidigt har de magiska barriärer som skyddar Fillory börjat falla samman, och barbarer från norr har invaderat landet. Eliot och Janet försöker rädda sin värld, bara för att upptäcka att situationen är långt mer invecklad och ödesdiger än de någonsin kunnat ana.

Tillsammans med Plum, en lysande ung magiker med en mörk hemlighet, ger sig Quentin ut på en slingrande resa genom den sjaskiga magiska undergroundscenen. Men alla vägar leder tillbaka till Fillory, och Quentin tvingas välja mellan att våga möta sina värsta rädslor eller offra allt.

Magikernas land är en nervkittlande roman och en sagolik berättelse om kärlek och försoning som på ett magnifikt sätt avslutar trilogin om Magikerna, och därmed befäster trilogin som ett av de stora verken inom den moderna fantasygenren. Magikernas land gick direkt upp som etta på New York Times bästsäljarlista, när den släpptes i USA.

”Litterär perfektion, för dem som växte upp med att testa hållbarheten på baksidan av garderoben.”
Erin Morgenstern, författare till Nattens cirkus

”Kasta mobilen i närmaste önskebrunn och isoleringstejpa ytterdörren mot vättar, försäljaren och andra störningsmoment. Magikernas land är magnetisk och kräver din fulla uppmärksamhet.”
Gregory Maguire



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone