Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stanna innan du går
Isbn: 978-91-8759-518-9
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juni 2015

E-bok

Stanna innan du går

"Ska du bara läsa en bok i sommar så ska du läsa Stanna innan du går av Åsa Bonelli. I sin debut bjuder hon på en historia utöver det vanliga. En feelgoodroman i vacker skärgårdsmiljö med ett mörkt stråk som drar genom historien."
Jenny Magnusson www.bokmalen.nu

"Åsa Bonelli har låtit klassiska delar ingår i sin debut Stanna innan du går. Ett krossat hjärta, en vacker skärgård och en stark vänskap. Men sedan kryddar hon med förbjuden kärlek och en rejäl nypa lust. Mixen blir en feelgood när den är som bäst.
Malin är den som har blivit sviken och flyr till ärvda stugan i skärgården för att lappa och laga sitt hjärta. Där ska hon också skriva uppföljaren till sin hyllade debut.
Självklart blir inget som hon tänkt sig - och tur är väl det." BLT 2015-04-30

Sol, saltstänkta klippor, tångdoftande havsluft och ett trähus på en kobbe strax utanför Möja i Stockholms skärgård. Hit drar Malin sig tillbaka för att läka det trasiga hjärta som exmannen plötsligt lämnat henne med. Här ska hon skriva på uppföljaren
till sin roman och äntligen få återse gamla sommarvänner. Men inget blir som hon har tänkt sig.

Malin som alltid varit den duktiga flickan är någon man kan lita på. Som ansedd kulturrecensent och det nya stjärnskottet på den skönlitterära himlen har hon en del att leva upp till. Hon vet vad som krävs av henne och vad hon behöver göra för att behålla den status hon kämpat så hårt för att få.

Det tar bara fyra veckor innan hela tillvaron blir omkullkastad. Och hon vet att hon bara har sig själv att skylla och nu får stå sitt kast. En lång vänskap sätts på prov, förtroenden bryts och hemligheter som legat begravda i årtionden flyter upp till ytan.
Men det finns ingen återvändo för Malin när hon väl fattat beslutet att sätta sig själv i första rummet.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone