Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De Tappras Uppkomst (Konungar Och Häxmästare—Bok 2)
Isbn: 978-16-3291-343-2
Förlag: Lukeman Literary Management Ltd
Kategori:
12-15 år 9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juni 2015

E-bok

De Tappras Uppkomst (Konungar Och Häxmästare—Bok 2)

“En actionspäckad fantasy som gör  Morgan Rices fans av tidigare noveller nöjda, tillsammans med fans från böcker som The Inheritance Cycle av Christopher Paolini…. Fans av ungdoms fiction kommer att sluka denna bok.”
--The Wanderer, A Literary Journal (angående Rise of the Dragons)

 #1 Bästsäljande serie!

DE TAPPRAS UPPKOMST är bok #2 i Morgan Rices bästsäljande episka fantasyserie KUNGAR OCH TROLLKARLAR (som börjar med DRAKARNAS UPPKOMST en gratis nerladdning)!

Efter drakens attack, skickas Kyra på ett hastigt uppdrag: att korsa Escalon och leta reda på hennes farbror i det mystiska Tornet i Ur. Tiden har kommit för henne att lära sig om vem hennes mor är, och för att träna och utveckla sina speciella krafter. Det kommer att vara ett uppdrag fyllt med fara för en ensam tjej, Escalon är fylld med skräckinjagande bestar och likaså män— vilket kommer att kräva styrka för att hon skall kunna överleva.

Hennes far, Duncan, måste leda sina män söderut, till den stora krigarstaden Esephus, för att fria sina män från järngreppet som Pandesia har. Om han lyckas, kommer han att behöva resa till sjön Ire och de snöiga Bergen Kos där de tuffaste krigarna i Escalon lever, men han behöver för att kunna ta över huvudstaden.

Alec rymde med Marco rymde från Flammorna genom Törnarnas skog, och jagas av exotiska bestar. Det är en upprörande resa genom natten när han letar efter sin hemstad, där han ska återförenas med sin familj. När han kommer fram blir han chockad över vad han ser.

Merk, trots hans bittra kritik, vänder för att hjälpa flickan, och att hitta sig själv, för första gången I sitt liv, intrasslad I någon annans affärer. Han kommer inte att försaka sin pilgrimsfärd till Tornet I Ur, och han känner ångest när tornet inte är som han förväntar sig.

Vesuvius manar sin jätte när han leder sina troll genom en tunnel under marken, och försöker passera Flammorna, medan draken, Theos, har sitt eget speciella uppdrag i Escalon.

Med sin starka atmosfär och sina komplexa karaktärer, så är DE TAPPRAS UPPKOMST

en svepande saga med krigare och knektar, av kungar och lorder, av ära och tapperhet, av magi, öde och drakar. Det är en berättelse om kärlek och brustna hjärtan, av bedrägeri, ambition och svek. Det är den finaste fantasyn, och det inbjuder oss till en värld som kommer leva med oss för alltid, en som kommer att locka alla åldrar och kön.

Bok #3 i KUNGAR OCH TROLLKARLAR kommer att publiceras snart.

 “Om du trodde att det inte fans någon anledning att leva efter serien Trollkarlens ring, så hade du fel. Morgan Rice har lovat att skapa en ny fantastisk seria, som sveper in oss I en fantasi av troll och drakar, av tapperhet, ära, mod, magi, och tro på ditt öde. Morgan har återigen lyckats med att producer en stark hög av karaktärer som får oss att heja på dem genom varje sida.…Rekommenderas I det permanenta biblioteket för alla som tycker om välskriven fantasy.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (angående Rise of the Dragons)

“[Novellenlyckas—direkt från sin start…. En storslagen fantasy…Det börjar, som det borde göra, med en huvudpersons kamp och fortsätter In I en bredare cirkel av knektar, drakar, magi, monster, och ödet.…Alla fällor för hög fantasi finns där, från soldater och strider till dess konfrontationer med sig själva….En rekommenderad vinnare för alla som njuter av fantasy driven av mäktiga, trovärdigt unga huvudpersoner.”
--Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer (angående Rise of the Dragons)

“En plot-driven novell som är lätt att läsa på en helg…En bra start på en lovande serie.”
--San Francisco Book Review (angående Rise of the Dragons)



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone