Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Säg inte det här till någon
Isbn: 978-91-8656-765-1
Förlag: Vertigo Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2015

E-bok

Säg inte det här till någon

"Varning! Bör förvaras i barnsäkra skåp. Och läsas med ögonbindel." (Unni Drougge)

Den 34-åriga skådespelerskan Elise lever i ett förhållande med en deprimerad man. Hennes frustration växer, hennes fantasier blir allt vildare."När jag var tolv fantiserade jag om att bli kidnappad."

Så träffar hon Armand, dominant och hemlig­hetsfull. De inleder en sexuell affär. I sina lekar spelar hon en liten flicka och han hennes pappa. "Det är gott. Tänk att det är en klubba.Jag log och gapade."

Ariel Held berättar om förbjudna fantasier i en erotisk roman som inte liknar någon annan: smutsig, rolig, upprörande och ständigt upphetsande.

Ariel Held är ett alter ego för författaren Lina Arvidsson. Under detta namn skriver hon skamlös, gränsöverskridande erotik.

Pressröster om Säg inte det här till någon:"Mycket är explicit, ett bra bit ifrån normativa sexpreferenser och säkert upprörande för många, men det är ändå det jag uppskattar. Den är snuskig, den är smutsig. På riktigt." - Helsingborgs Dagblad

"Det intressanta med boken är att den inte bara är eggande och emellanåt riktigt upphetsande. Den reser en mängd frågor om normer, om sexualitetens roll i det moderna samhället. Vad sex representerar i enskilda människors liv. Undertexten är stark och krävande på ett osedvanligt utmanande och konstruktivt sätt. [...] Ariel Held skildrar skickligt och laddat, insiktsfullt och temperamentsfullt de sexuella fantasiernas svarta sidor, dessa driftens mörka och dolska drömmar om dominans, underkastelse, brutalitet och den känsla av frihet från ansvar som den underkastade kan tillåta sig." - Tidningen Kulturen


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone