Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De mystiska gravstenarna
Isbn: 978-91-7577-383-4
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom Deckare & spänning 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

De mystiska gravstenarna

"De mystiska gravstenarna är en godmodigt berättad detektivhistoria i traditionell stil. Den inbjuder till trivsam läsning och barn i målgruppen kan nog känna igen lusten för äventyr och den trevande nyfikenhet när det gäller kärlek." Martin Jonols, BTJ

Sommarlovet är över och det är dags för klasskamraterna Sigge och Viggo att börja i femman. De går som vanligt över kyrkogården till skolan. Det kunde ha varit en vanlig promenad, men denna dag händer något mycket märkligt. En gammal sliten gravsten spärrar deras väg. Sigges nyfikenhet leder in killarna på ett spännande äventyr, där fler gravstenar dyker upp från ingenstans på Knäbäcks kyrkogård. Är det någon som ställer ut de mystiska gravstenarna? Eller är det något övernaturligt inblandat?

Samtidigt I Säbyskolan går det ett hemskt rykte om en försvunnen elev, som troligen sitter inspärrad i den skräckinjagande vaktmästarens källare. De båda mysterierna vävs ihop till en nervkittlande historia, som kryddas med tokiga händelser, som den uppfinningstokiga Viggo ställer till med.

I den första boken om Sigge Snövall, får vi reda på hur Sigge löser fallet med de mystiska gravstenarna och blir kallad skoldetektiv.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone