Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Amulettringen – Det är jag som är Nadja
Isbn: 978-91-9796-592-7
Förlag: S.T.O.P.Bok
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

Amulettringen – Det är jag som är Nadja

Nadja längtar bortom sig själv. Den hon innerst inne skulle kunna vara. När hon inte. Om hon inte. Längre än så orkar hon inte tänka. För det får henne alltid att börja gråta. Hon försöker vara lycklig men vad betyder lycka? Att få tvillingarna att somna i tid så hon hinner göra läxorna? Är det lycka? Ja kanske... Eller att pappa har haft en bra dag och lämnar henne ifred? Mmm... Eller att mamma orkar hålla ihop sig själv. Uthärda pappas slag. Nadja sjunker allt djupare ner i sina tankar när hon får en stund för sig själv. Det skär ett högt ljud i hennes huvud. Som om det är på väg att krasas sönder. Och såret i hennes mage har blivit större och skaver när hon rör på sig. Det är då hon en vanlig onsdag helt oväntat på väg hem från skolan möter andra sidan. Andra sidan. Och hon har inte ens vett att springa åt ett annat håll. Fast egentligen. Varför skulle hon?...

Anette Skåhlberg är författare med fyrtiotalet titlar(barnböcker, ungdomsböcker, romaner) , filmare (manusförfattare, regissör, producent) med tjugotalet kortfilmer och långfilm i bagaget, dramatiker med tjugotalet pjäser och musikaler gjorda, låtskrivare, skådespelare, inläsare, sagoberättare, pedagog och coach inom drama, film och skrivande, syntolk, hynotisör, mental coach, inspiratör och föreläsare.
Hennes arbete kretsar ofta kring människan, kärleken och respekten inför varandra, men många gånger under lite mer spännande äventyr. Hon skriver med lika stor lätthet en fantasyhistoria som en roman eller en bok på rim för barn, men alla hennes böcker genomsyras av kärleken till berättelsen. Sagan. Hon säger själv att hon älskar att befinna sig med ena foten i fantasin och andra i verkligheten och sedan skaka om så att världen blir lite mer magisk och mirakulös att leva i. Hon har många gånger berättat att hennes källa till historier är outtömlig och hon skriver jämt på flera stycken historier samtidigt i alla olika genrer. Påstås aldrig ha haft skrivkramp eller fastnat. Att skriva och fantisera är lika naturligt för mig som att andas, och går på automatik, hela tiden, säger hon själv.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone