Hoppa till innehållet
Omslagsbild för In i evigheten
Isbn: 978-91-8818-526-6
Förlag: Swedish Zombie
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: maj 2016

E-bok

In i evigheten

En kylig novemberdag bestämmer sig den 96-åriga Nora för att ta sitt liv. Hon är den sista överlevande i en familj om sex personer. Familjen har varit starkt styrande i ortens församling och ruvar på en grym hemlighet. Det är denna hemlighet som Nora nu valt att ta med sig in i döden.

In i Noras hus flyttar snart därpå den levnadsglada Victoria. Hon vill ändra förutsättningarna för sitt liv och tar sig an det fallfärdiga huset och trädgården med stor lust.

Snart står det klart att huset varit centrum för ohyggliga handlingar. Människor ur det förflutna försöker skrämma bort henne samtidigt som grannarna motvilligt delar med sig av sin vetskap om verksamheten i huset.

Långsamt börjar Victoria nysta upp mysteriet med hjälp av sin bäste vän David, sin hund Nisse samt Nora som trotsar tid och rum för att få stopp på sin familj som även i evigheten har makt över människorna i församlingen, och framförallt dem som kommer över tröskeln till deras hus. En tröskel som Victoria både stigit över och utmanat.

Hanna Lans, född 1971, är författare till spökhistorien In i evigheten och är en av få som skriver i denna genre i Sverige. Hon har tidigare gett ut den autofiktiva romanen Som någon annan bäddar. Hanna har en bakgrund som jurist men arbetar numera inom utbildning. Hon bor i Göteborg med sin son och hund.

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone