Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hitlers son och det Rosenbergska arvet - Krokodilhunger -
Isbn: 978-91-8825-749-9
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2016

E-bok

Hitlers son och det Rosenbergska arvet - Krokodilhunger -

600 miljoner dollar ligger i potten – SS-skatten som kan föras i hamn endast genom att knäcka koden till den Rosenbergska Tavelsamlingen; sexton oljemålningar, på vilkas baksidor kodtecknen till SS hemliga nummerkonton i Schweiz Tredje Rikets riksmarskalk Hermann Göring en gång målade dit.

 

Den Rosenbergska Tavelsamlingen ligger för tillfället inlåst i USA någonstans, och kodtecknen på baksidorna har av säkerhetsskäl förvanskats. Men innan det gick så långt gjordes kopior ...

 

Handlingen utspelar sig i de sydamerikanska regnskogarna (späckade med kajman-krokodiler), vid roulettborden i Tyskland och på Bahamas ... och på Tahiti.

 

First Lieutenant Michael Coe, krigsförbrytaren Martin Bormann, Dödsängeln Josef Mengele, världsfinansens mästerman Herte Reschko, Texasmiljardären John Sunderland, italienska maffian och schäferhunden Adolf är huvudaktörerna i Sten Nordlands nya andlöst rafflande thriller.

 

Förbered dig på en skoningslös jakt på människor och pengar ... ett halsbrytande äventyr, växelvis i den Sydamerikanska djungeln, växelvis vid de tyska och karibiska rouletteborden, där pengar regerar över liv och död.

 

Spänning som slår alla rekord ...

-----------------------------------------------------

‘Det kan inte bli bättre ...’ (Frank Stockhausen – Litteraturkritiker)

 

Läs mer på svenska eller engelska: stennordland.com



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone