Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Klocktornet i Gilbertville
Isbn: 978-91-8823-110-9
Förlag: UPPER ROOM FÖRLAG
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Klocktornet i Gilbertville

Första delen i Gilbertvilleserien nu i ePub-format!
George Gladstone kommer som nyexaminerad kyrkoherde till den lilla orten Gilbertville i Dorsetshire, England år 1871. Kyrkan är sliten och inte så välbesökt som han först får intrycket av. Föga anar han dens våra väg han har framför sig för att se sina drömmar om ett klockspel i ett nytt fint kyrktorn på kyrkan. Han blir motarbetad från alla håll.
   George får en oväntad bundsförvant i den unga och livliga Eleanor MacLachlan som tillsammans med sin far driver Gilbertvilles välbesökta pub The Fox and Hounds. Hennes förmåga att nå ortens bybor med jordnära råd, kompletterar Georges själasörjande ådra.
   Nära Gilbertville ligger godset Bartlington Manor, vars ägare drivs av maktbegär och kontrollbehov. Samtidigt verkar det finna onda män på orten som vill både George och byborna illa. Något som har med Georges tillsättande som kyrkoherde verkar uppröra många. 
   Georges tro sätts på prov då han får kämpa mot det onda inflytandet som uppbringar all sin kraft att förhindra byggandet av Klocktornet i Gilbertville.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone