Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jarastavens vandring 3 - Vindens öga
Isbn: 978-91-7679-092-2
Förlag: Massolit förlag
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Jarastavens vandring 3 - Vindens öga

JARASTAVENS VANDRING 
En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik. 

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont. 

Siri såg oroligt på de visa männen och kvinnorna som satt samlade runt henne. Hon förstod att de inte var riktigt övertygade om att hon var den gyllene mön, kvinnan som enligt en urgammal profetia skulle rädda dem alla undan ondskans mörka makter. För att övertyga dem måste Siri genomgå ett farligt prov.

Under färden till prövoplatsen tar instinkten att fly nästan överhanden men en okänd kraft tvingar henne vidare. Så lämnas hon vid Vindens öga, en plats som är så fylld av magi och energi att det tar andan ur henne. Men är det en god kraft? Siri känner hur den med löfte om mer makt än hon någonsin kunnat drömma om försöker förleda henne till den mörka sidan. Siri kämpar mot kraften med hela sin själ. Men är hon stark nog att kunna stå emot? Eller kommer den att förgöra henne och därmed tillintetgöra allas hopp om befrielse från den onda Grina?

Vindens öga är tredje delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.

Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone