Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jarastavens vandring 7 - Livets källa
Isbn: 978-91-7679-096-0
Förlag: Massolit förlag
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Jarastavens vandring 7 - Livets källa

JARASTAVENS VANDRING 
En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik. 

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont. 

Invånarna har börjat hämta sig från den ohyggliga sjukdomsepidemin, men i Gläntarp är läget förtvivlat. Jil har inte varit sig lik sedan blodhostan och ser döda själar överallt. För att bli frisk måste hon ta sig till Dimmornas ö och bada i Livets källa. Siri, Ional och Kol följer henne, men även ondskans utsände Kåre smyger efter dem.

Völvan Jorun lämas ensam kvar men får stora problem med sin hjälpare Helga, som uppfört sig underligt. De yngre barnen har insjuknat och fallit i en sömn som ingen tycks kunna väcka dem ur. Försöker Helga ta livet av byns barn?

Livets källa
 är sjunde delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.

Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone