Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vit lögn: Deckarroman
Isbn: 978-91-7699-365-1
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2016

E-bok

Vit lögn: Deckarroman

Per som är polis far över halva jordklotet för att få information, som olika myndigheter och ägaren av stöldobjektet, inte vill skicka i varken brev eller mail. Värdet på objektet är hela 8 miljoner dollar, vilket innebär ungefär 70 miljoner kronor.
John gjorde visserligen bra affärer med folk i USA men hatet satt som en tagg och gnagde från uppväxten då hans hemland drabbades av amerikanernas framfart.
Om han kunde lägga beslag på myntet skulle han inte bara skymfa "Stars and Stripes" utan även kunna visa upp både mod och stor förslagenhet inför vännerna. Självklart kunde de gärna förstå att han hade en viss makt också, det skadade inte.
Per hade fått uppdraget att se till att myntet skyddades men händelsen tar en helt annan vändning, trots alla förberedelser.

Författaren till boken är Christer Wallgren. Han har alltid haft intresse för skrivandet men först nu har han tagit sig tid för att ge ut en deckare. Vit Lögn är min debutbok i den här genren. Tidigare har han mest författat säljböcker och säljande texter avsedda för marknadsföring och försäljning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone