Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dolt maktspel
Isbn: 978-91-8871-351-3
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2017

E-bok

Dolt maktspel

Magnus Bjurefeldt, forskare på Lunds Universitet, hade precis fått besked om att hans nya forskningsprojekt hade avslagits av Vetenskapsrådet. Strax efteråt blev besvikelsen förbytt i glädje, när Regeringskansliet meddelade att de tagit över projektet. Magnus var lycklig, ända tills avundsjukan drabbade honom hårt. Han ?ck reda på att projektet var ovetenskapligt och ?ck inte genomföras på institutionen. Sedan kom första hotet: GE DIG NU ANNARS!!! Magnus blev alltmer utsatt för olika påhopp, hot och trakasserier, utan att veta vem den skyldige var. Det gick så långt att Magnus inte orkade med sitt arbete, innan polisen efter påtryckningar började utreda vad som hänt. Poliserna förvånades över antalet brott och med vilken systematik de genomfördes.
Detta är en spänningsroman, som utspelar sig på en
ktiv institution vid Lunds Universitet. Den fångar upp den akademiska miljön och speglar de olika friktioner som ?nns mellan olika befattningshavare och olika personalgrupper. Boken visar på hur förhållandevis obetydliga händelser kan förstöra och förgöra en person. De ?esta brotten är var för sig ganska obetydliga och blir avskrivna av polisen, försäkringsbolag och inte minst av ledningen för institutionen. Är de kanske djupt involverade i händelserna?
Dolt Maktspel är den andra spänningsromen från Hans Lundin. Den första SJ Snabbtåg 530 mottogs av läsarna över förväntan. Hans Lundin har själv en bakgrund
som universitetslärare vid Lunds Universitet. Detta
har använts för att skapa den ?ktiva institutionen, Institutionen för Samhällsutveckling.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone