Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lilla råtta
Isbn: 978-87-1182-501-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: november 2017
Uppläsare: Johanna Landt
Length: 6 timmar 42 minuter

Ljudbok

Lilla råtta

Sofia har allt som hon tidigare drömde om. Hon är lyckligt gift, har fyra härliga barn och ett spännande jobb. Nu är hon föräldraledig med det senaste tillskottet, men har fått nog av tillvaron och vill tillbaka till jobbet i förtid. Sofia har upptäckt att hon hamnat i en oönskad roll som familjens projektledare. Trots att Sofia och maken Magnus försöker vara jämställda är det alltid Sofia som till sist står med det oombedda huvudansvaret. Barnens matsäckar ska fixas, middagen ska lagas och inför semestern ska alla resväskor packas. Nu är det återhämtning och egentid som istället står på hennes önskelista. En liten råtta börjar skapa sig en tillvaro i Sofias bröst och ju längre tiden går, desto mer våghalsig och kaxig blir den. Sofia är uthållig, men hur länge kan hon stå emot innan hon kraschar av utmattning?
Lilla råtta är en talande debutroman som beskriver de utmaningar som såväl livet som relationen får utstå under småbarnsåren.

Kajsa Kettil föddes 1981 och bor i Ulricehamn med sin man och tre döttrar. Hon arbetar som journalist. Kajsa ville bli författare redan som sexåring och Lilla råtta är hennes debutroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone