Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fräs och snöstormen
Isbn: 978-91-6389-852-5
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

Fräs och snöstormen

Snöstormen kom farande från ingenstans. Ilsket ven den in över den gamla gården på slätten. Snöflingorna virvlade. Vinden tjöt. Och husen hukade i den hemska blåsten. Det var faktiskt en av de allra största snöstormarna i mannaminne som kom. Därför gick heller ingen ut. Absolut inte Fräs, den lilla kattungen.

Vintern har på allvar kommit till gården där Fräs bor med familjen, hunden Muskot, den gamla kattdamen och Den Gamle Grå, katten som människorna kallar Kasino. Det blir en krävande och händelserik tid, strömmen går och de har nästan ingen mat. Dessutom härjar där en mat-tjuv som luktar honungslikt och säger tjack hela tiden.

En fartfylld och lättläst äventyrsberättelse, berättad ur katten Fräs eget perspektiv! Texten är skriven av Isabelle Halvarsson och är en fristående fortsättning på Fräs den lilla panterkatten som kom 2004. Boken har en luftig, lättläst layout, och är genomillustrerad med finstämda, inkännande svartvita bilder av Margareta Nordqvist. En perfekt läsa-själv-bok för lågstadiet som ingår i vår "Mer att läsa-serie".



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone