Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Doften av vanilj
Isbn: 978-87-1180-407-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Doften av vanilj

Ännu en gång har Coco flyttat. Han har börjat i en ny klass och går i sexan. I klassen går också Siri. Hon är märklig. Drar sig undan ... Coco ser att någonting tynger henne. Jo, hennes mormor håller på att dö i cancer. Siri kan inte tillåta det och hon gör allt hon kan för att rädda mormor. Nu är hon inte ensam längre. Hon förstår att Coco har rätt, om man ska rädda liv måste man trotsa naturen, skapa en magisk kraft ... den skapar man bara genom att trotsa de fyra naturliga elementen jord, eld, luft och vatten. Men man måste också vara utvald - och Coco säger att Siri är just det - utvald att rädda liv ...



Doften av vanilj är sista delen av tre i serien om Coco. Tre böcker om vänskap. Om att bry sig om. Och om hur svårt det kan vara att visa hur mycket man bryr sig. Första delen heter Djävulens gömställe och andra delen heter Kung Corints nyckel.



Liina Talvik föddes 1959 och är nu bosatt i Stockholm. Några författardrömmar har Liina Talvik aldrig närt utan hon utbildade sig till barnsjuksköterska. Sen blev det böcker ändå eftersom de, enligt henne själv, 'ville bli skrivna'.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone