Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svenska kulter
Isbn: 978-87-1196-456-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: mars 2018
Uppläsare: Anders Fager
Length: 9 timmar 11 minuter

Ljudbok

Svenska kulter

'Svenska kulter' består av skräcknoveller som skildrar en tillvaro ganska lik vår egen. Fast ändå inte. I Anders Fagers Sverige vandrar fasor mitt ibland oss lyckligt ovetande och andra världar med andra regler och härskare, existerar parallellt.

Att läsa 'Svenska kulter' är som att träda in i ett spegelland. Saker är bekanta, men samtidigt skruvade. Vem är Den Svullna Kvinnan? Och vad är det för mystiskt sändebud hon använder sig av för att sprida sitt budskap? Vad har hänt med pojkvännen som kommer tillbaka från affärsresan? Varför minns han inget? Och vad är det för mystisk influensa som får honom att bete sig helt annorlunda?

Den mer eller mindre kultförklarade novellsamlingen 'Svenska kulter' bjuder in till en värld som är våldsam och erotisk, skrämmande och sagolik, realistisk och fängslande. Med vassa samhällsskildringar och surrealistiskt obehag, tar Anders Fager med läsaren in i ett mörkt pussel som äventyrar både tid och rum.


Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skräckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager även för teater, spel och TV. Karaktäristiskt för hans berättande är samtidsskildringar som kantas av skräckromantik och som inte allt för sällan utmanar konventionerna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone