Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Spel i vitt hus
Isbn: 978-87-1174-139-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2018

E-bok

Spel i vitt hus

"Och nu var hon, Maria Wall, hyresgäst i ett hem som hon endast kände till genom de förtroenden hon hade fått av Helena. Ibland ville hon göra sig fri från dessa förtroenden, som var de en börda, nästan ett ansvar. Helena hade i henne funnit en lugnt lyssnande, klok vän – en neutral ö i småstadens påträngande vänkrets. Maria hade numera en öppen inblick i den del av Helena Barrings liv som för hennes bekanta var en sluten värld."

Påverkad av manipulativa påtryckningar flyttar Maria in i familjen Barrings hus. Hennes relation till Helena Barring var aldrig god, trots det anförtror sig Helena åt Maria. Det ger Maria möjligheten att ta del av familjens liv, på ett sätt ingen annan någonsin fått göra.

Maria möts en dag av en synligt skakad Teodor Barring, Helenas man, som viskar de ödesdigra orden till henne. Helena är död. Beskedet kom chockartat och frågorna blev många, men Maria veta mer än hon borde och har sina aningar om vad som egentligen har hänt ...



Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966–1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone