Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vätten och flodpiraterna
Isbn: 978-87-1186-631-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2018

E-bok

Vätten och flodpiraterna

Den lille vätten blir alltid retad av de andra vättebarnen för sina stora öron. För att komma undan klättrar han upp i ett högt träd och dagdrömmer om storslagna hjältedåd. En dag uppfattar han mystiska ljud med sina stora öron, och han skyndar hem för att varna de andra...

Heike Wendler är grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. Då Wendler är intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig läsaren in i en värld där mytologiska väsen möter vardagens människor och djur. Även teman som äventyr och vänskap ligger Wendler varmt om hjärtat och hennes böcker är perfekta för barn på väg in i bokslukaråldern.

Följ med in i barnens, vättarnas och djurens fantasifulla världar i dessa tio fristående berättelser. Här hoppar grodorna längdhopp och små födelsedagsbarn får nästan flyga till månen. I den förtrollade trädgården kan djuren prata och en livsfarlig katt kan bli en ny lekkamrat. Här är allt möjligt!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone