Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Blott en dag
Isbn: 978-91-7697-533-6
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Blott en dag

Även de som står oss närmast kan bära på hemligheter. Vad händer om allt avslöjas en dag?

Nora växer upp i 1950-talets Stockholm. Eftersom hon är ensambarn och inte har några vänner tillbringar hon mycket tid med sin älskade pappa. När hon en dag blir överfallen på väg hem från skolan tystas det hela ner och hon misstänker att hennes pappa döljer något för henne. Vet han något mer om pojken som misshandlade henne än vad han berättat? Nora gör allt för att glömma det som varit, men det förflutna hinner ikapp.

När Noras vuxna dotter Sara många år senare börjar nysta i sin mammas liv går det upp för henne att inget varit som hon trott och att hennes mamma burit på hemligheter som påverkat henne själv mer än hon kunnat ana. Hon måste agera nu. Innan det är för sent.

Blott en dag är en gripande relationsroman om hur mörka familjehemligheter skapar splittringar som sträcker sig över generationer och om hur det förflutna kan få ödesdigra konsekvenser.

THERESE SLETTENGREN är uppväxt i Mälarhöjden och i Saltsjöbaden. Hon bor idag på Lidingö tillsammans med sin familj. Efter tio år som bolagsjurist tog passionen för skrivandet över och hon utbildade sig till journalist. Therese arbetar som frilansskribent och kommunikatör. Blott en dag är Therese Slettengrens debutroman.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone