Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Operation Liepaja
Isbn: 978-91-7829-067-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2018

E-bok

Operation Liepaja

Den från Palmegruppen högst motvilligt pensionerade kriminalkommissarien Mårtensson lever ett liv i fritt fall. Drygt ett år efter att hans karriär kröntes av att Palmemordet löstes tar han till flaskan allt tidigare om dagarna.
Men så en dag ringer det på dörren. Det är hans vän Camilla Emilsson, röjdykarbefäl i flottan. Hon ger Mårtensson 24 timmar att nyktra till och städa upp, sedan ska de iväg på ett uppdrag.
Camilla Emilsson har fått ett anonymt brev med bilder tagna i Karlskrona 1984. Bilder på vad som sägs vara en rysk attackdykare, ihjälskjuten på svensk mark. Har det verkligen hänt? Varför tystades det ned? Camilla och Mårtensson dras in i en historia om maktspel på hög och låg nivå. Om ”Fake news” nu och då. Om lojaliteter som kastar 30 år långa skuggor in i vår tid.

Operation Liepaja är en fristående del två i den så kallade ”Palme-trilogin” skriven av den före detta sjökaptenen Henrik Wennesund. Den första ljudboken i serien, Kamrat .357 blev en succé när den släpptes och fick fina recensioner i bland annat DN.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone