Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Labyrint - Illumination
Isbn: 978-91-7697-554-1
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Julia Dufvenius
Length: 14 timmar 17 minuter

Ljudbok

Labyrint - Illumination

”Oroa dig inte för mig”, sa Julia.
”Förra gången du sa så blev du skjuten.” Linda sa det pang på, utan omsvep. Hon hade rätt. Det fanns ingen garanti för att Julia skulle vara trygg när hon lämnade Stockholm, men att stanna kvar var värre – det hade hon blivit övertygad om.

Axeln är trasig, hungern river i magen och pengarna är slut. En okänd man förföljer Julia och hon flyr för sitt liv – men vem kan hon lita på? Hennes hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. Håller hennes förmåga på att utvecklas till något större?

Job tar uppdraget som Julias mentor på allvar och gör en hårresande upptäckt: deras motståndare är mäktigare än någon hade anat.

Jake lider efter traumat som han och Julia var med om. Även om medicinering hjälper, så skapar det samtidigt nya svårigheter – minnesluckor som han desperat försöker hantera. Jake fortsätter trots det sitt sökande efter svar på vad som hände hans far. I en digital värld går det inte att sopa undan alla spår, det finns alltid någon som ser dig.

Labyrint – Illumination är andra delen i den spännande och fängslande Labyrint-serien där Julia, Jake och Job tvingas till svåra beslut och stora utmaningar. Första delen, Labyrint – Vägen in, kom ut 2017.

Karin Pasche föddes i Uppsala, växte upp i Uddevalla och bor nu på Södermalm i Stockholm. Hon är utbildad agronom och arbetar idag i livsmedelsbranschen. Naturvetenskapen är en viktig inspirationskälla i hennes skrivande. Karin fascineras av vad verkligheten består av och hur lite det medvetna jaget egentligen kan uppfatta av den, och böckerna rör sig i gränslandet mellan verklighet och illusion.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone