Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Minns att du ska dö
Isbn: 978-91-7799-032-1
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Minns att du ska dö

EN MAN HITTAS MÖRDAD på Klara Norra Kyrkogård och fallet hamnar på åklagare Tom Westers skrivbord. Snart går det upp för honom vem mannen är: barndomsvännen Michael Strand, vars stora hjärta och dåliga samvete lett honom hela vägen till heroinsprutorna på Sergels Torg.

Samtidigt vaknar Simon Nobelius, mångmiljardären som lever jetsetliv, upp i Djursholm i en sedvanlig bakfylla. Allt är som vanligt tills ett mail landar i hans inkorg, med en länk till en artikel om en mördad man på en kyrkogård i centrala Stockholm.

Tre män och tre vitt skilda liv sammanbundna av en trettio år gammal hemlighet. Och nu har det förflutna hunnit ikapp dem. Hela händelsekedjan sätts igång av en träask innehållande en ros, med texten Memento Mori inristad på locket ...

Minns att du ska dö är en spänningsroman som sträcker sig över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.

ÅSA BONELLI debuterade med Stanna innan du går och har skrivit flera omtyckta feelgoodromaner sedan dess. Minns att du ska dö är hennes första spänningsroman och den första av hennes böcker som kommer ut på Louise Bäckelin Förlag. En historia som spänner över tre decennier, där det förflutna möter nuet och där illvilja och grymhet inte har någon ålder.

En riktigt rafflande spänningsbomb fylld av kärlek, svek och hämnd. Johannas Deckarhörna


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone