Jump to content
Cover for Wow, en tjej från Nätet!
Isbn: 978-91-9798-431-7
Publisher: NEJ Förlag
Category:
Novels
Accessible since: November 2011

E-book

Wow, en tjej från Nätet!

Wow, en tjej från Nätet! är en relationsroman med Erik Brunge som huvudperson. Erik är i många avseenden en ganska typisk storstadsmänniska i karriären. Han har en välordnad tillvaro med ett intressant och välavlönat arbete som gör att han kan unna sig det mesta som han önskar. Han bor i en attraktiv del av Stockholms innerstad och tillbringar några veckor om året i en sommarstuga nere på Falsterbonäset i Skåne. Och han håller sig med sportiga bilar som aldrig är över ett år gamla.

Men Erik saknar någon att dela sin tillvaro med, och hans försök den senaste tiden att träffa någon i vardagen eller ute på krogen har inte resulterat i något nämnvärt. Efter ivriga påtryckningar från en god vän bestämmer han sig, om än med stor skepsis, för att prova ett alternativt forum och registrerar sig på en matchmakingsajt på Internet – ”Nätet”.

Boken är hållen i en lättsam ton med humoristisk karaktär, men det finns en allvarlig underton som går som en röd tråd genom hela berättelsen. Det handlar om en stark längtan, om drömmar som inte har slagit in, om grusade förhoppningar och om att hantera motgångar. Innehållet speglar även en uppgivenhet inför de attityder och fasader som ofta förekommer mellan människor, liksom allt spel och tillgjordhet som gör det än svårare att träffa någon. Men också hur minsta ljusning på horisonten kan ge förnyat hopp.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone