Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Smittad
Isbn: 978-91-8684-535-3
Förlag: Mix Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012

E-bok

Smittad

Sommaren är skoningslös. Stockholms gator dallrar av hetta, människor är otåliga och lättretliga. ”Längtar ni efter hösten?” frågar tidningarna, när de inte rapporterar om slagsmål, mord och den våg av våldsamma kvinnoöverfall som drar genom staden.

Maria och Katrin ser sig noga om när de går hem från krogen, eller efter att ha spelat i replokalen.

Men för Maria hamnar allt i skymundan när hon drabbas av den stora passionen. Det är helt oväntat: Katrins kompis Emmy har gnistrande gula ögon, och på många sätt är hon Marias motsats. Emmy känner alla, hon går före i krogköer, hon väjer inte för något eller någon. Svärtan inom henne skrämmer och fascinerar, och alla tycks förälskade i henne.

Maria har aldrig känt så för en tjej förut!

Men när de blivit ett par upptäcker Maria att Emmy är involverad i något mer fasansfullt än hon kunnat drömma om! Är allt bara en skrämmande lek, eller har Maria kommit i kontakt med någonting övernaturligt?

Smittad är Johanna Strömqvists debutroman. Så här har ni aldrig mött vampyrmyten förut - och Stockholm har aldrig varit så ångande hett!

"Debuterande Johanna Strömqvist /.../ skriver så det glöder. Kärleksskildringen är febrigt intensiv, och all dialog känns imponerande naturlig. /.../ Detta är en påfallande lyckad, het, spännande berättelse om kärlek och blod."

Annika Johansson, BTJ, häfte 12115318



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone