Jump to content
Cover for Laura - Flickan från havet
Isbn: 978-91-8671-915-9
Publisher: A Nice Noise
Category:
Novels
Accessible since: May 2012
Narrator: Carolina Gynning
Length: {0} hours {1} minutes 9 hours 8 minutes

Also available as: E-book
Audiobook | 28 days for loan

Laura - Flickan från havet

Lauras imitation av Vanessa är nästintill perfekt, men det finns de som är misstänksamma. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? Hennes bedrägeri börjar bli farligt även för henne själv, men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.

Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.

Julen 2004 reser familjen till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. Föräldrarna dör, Vanessa försvinner i tsunamin och det faller sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Laura kan äntligen kliva fram ur fantastiska Vanessas skugga och bli den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om det inte var för hemligheten hon bär.

Laura Flickan från havet utspelar sig i den glassiga magasinsmiljön, i de fina salongerna och i den förnedrande världen av knark och våldsam sex.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone