Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för En enkel historia
Isbn: 978-91-9780-114-0
Förlag: Kloka Gubben & Sanslösa Tanten
Kategori:
Fantasy & SF Historia Kulturhistoria
Tillgänglig sedan: februari 2013

E-bok | 28 dygns lånetid

En enkel historia

En enkel historia handlar om en planet med goda och åtkomliga mineraltillgångar som en gång upptäcktes av ett antal rymdfarare, för vilka mineraler var en bristvara. Inte minst behövde de guld som är oersättligt i en del rymdteknik, t ex som skydd mot stark UV-strålning.  Problemet - för deras del - var att åstadkomma behövlig prospektering och mineralbrytning utan att själva behöva göra jobbet,med enorma mängder inskeppad arbetskraft. Någon användbar arbetskraft fanns inte på planeten, det närmaste man kunde komma var några små människoliknande stammar, som levde på jakt, fiske och det de kunde samla in i urskogen.  Lösningen blev att försöka skola om några av dessa för uppgiften....

Så föddes den s k civilisationen på Jorden. Boken avslöjar ovedersägliga bevis, rakt under våra ögon, för en historia vi uppfostrats att se som alltför fantastisk för att vara sann. 

På köpet löser du en rad s k historiska  mysterier - Egyptens pyramider, varför de egentligen byggdes och hur, stencirklar som Stonehenge och Avebury, Carnacs kilometerlånga rader av bautastenar - och vad som ligger bakom de breda  spåren i Maltas stenhällar. Och inte minst  - varför det långt före pyramidernas tid byggdes hundratals stenmonument i Falköping, mitt i Sverige. Och du får tips om var framtidens människor kan hämta fri energi i obegränsade mängder. 

Granska bevisen, och se din värld med nya ögon! 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone