Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Närmare dig
Isbn: 978-91-9809-895-2
Förlag: Grim förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2013

E-bok

Närmare dig

När Saga Allerlöv föder sitt första barn vill hon ringa sin mamma och berätta den glada nyheten. Men det är omöjligt eftersom Solveig omkom i en trafikolycka när Saga var tonåring.

På BB får Saga tre böcker i present av sin moster. Det visar sig vara trettio år gamla dagböcker som Solveig skrivit under Sagas första år i livet. Genom anteckningarna återknyts kontakten och Saga får lära känna den jämnåriga Solveig, som hon har mycket gemensamt med.

Under ett år läser Saga en dagbokssida varje dag och får på så vis sällskap av sin mamma under sitt eget första år i moderskapets nya värld. Det är en värld som består av en dotter som skriker på kvällarna, en besvärlig svärmor och ett obefintligt sexliv. Under ytan bubblar dessutom alltid ångesten över en annalkande katastrof.

I dagböckerna röjs hemligheter Saga inte kunnat ana och årets händelser gör att hon ifrågasätter allt hon tidigare trott på: sin släkt, sin sambo och sitt yrkesval.

Närmare dig av Joanna Björkqvist är en varm berättelse om dåtid och nutid, relationer och livet självt, men framför allt om en mammas kärlek, som är så stark att den går igenom allt. Till och med döden.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone