Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Allt eller inget : En Harlequin-ljudbok Silk
Isbn: 978-91-7523-286-7
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2013
Uppläsare: Malin Güettler
Length: 10 timmar 54 minuter

Ljudbok

Allt eller inget : En Harlequin-ljudbok Silk

Arvtagerska förlovad med playboy

Lexi Titan kan se tidningsrubrikerna framför sig. Det kommer att tisslas och tasslas i hela Titanville kring nyheten. Inte för att hon har något val, hon har tre veckor på sig att hosta upp två miljoner dollar. Hon kan antingen förlova sig med Cruz Rodriguez eller förlora allt - den framgångsrika skönhetssalongen hon byggt upp helt på egen hand, och sin kallblodige pappas respekt. För att inte tala om tävlingen med hennes systrar om att bli ensam arvtagerska till familjeföretaget och Glory's Gate, gården de växt upp på tillsammans.

Cruz har pengar, framgång och är rykande het - allt utom statusen som krävs för att få tillträde till Texas högre kretsar. Om Lexi går med på att vara hans fästmö under ett halvår kan hon, med hjälp av sin pappas inflytande och kontakter, hjälpa honom att bli accepterad i societeten. För det är han villig att ge henne två miljoner dollar på stört. Och efter ett halvår bryter de förlovningen.

Men ingen av dem är beredd på att passionen de en gång delat ska flamma upp igen och bli ett hinder i vägen för deras annars så perfekta plan ...

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone