Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Romantik jorden runt/Nätter att minnas/Oväntat möte
Isbn: 978-91-5071-327-5
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2014

E-bok

Romantik jorden runt/Nätter att minnas/Oväntat möte

Romantik jorden runt
Att bli dumpad är aldrig särskilt kul, och att bli det inför miljontals tv-tittare gör inte det hela enklare. Millie trodde att hon i dokusåpan funnit sin drömman, men tydligen tyckte inte Jace Westfall att hon var den rätta. Förödmjukad drar hon sig undan, men när skolan hon jobbar på hotas av neddragningar ser hon bara en utväg: Hon ska delta i tävlingen Cash Around the Globe och vinna en miljon! Enkelt? Nej, knappast. Och inte blir det lättare när hon träffar sin nye lagkamrat – Jace Westfall. 

Nätter att minnas
Hon servitris – han miljonär. Har ett sådant förhållande någon chans? Melanie och Lukes intensiva kärleksaffär var fylld av passion och åtrå, kanske för att de båda visste att den inte skulle hålla i längden. Men Melanie kan inte låta bli att sakna sin älskare. När Luke oväntat dyker upp utanför hennes dörr fem år senare får hon en chock! 

Oväntat möte
Passionerade romanser kan börja var som helst och hur som helst! Med bultande hjärta och svettiga händer sitter journalisten Mel gömd i ett badkar på det lyxiga hotellrummet där författaren Jack Devlin bor. Jodå, du läste rätt! Och nu är den sexige mannen på väg in för att ta sig en dusch …


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone