Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det Sällsamma Sällskapet
Isbn: 978-91-7517-661-1
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2014

E-bok

Det Sällsamma Sällskapet

Anna är en ung kvinna i 30-årsåldern med lovande karriär, pojkvän och ett brinnande intresse för kvinnorättsfrågor men det finns något som förmörkar hennes tillvaro.
Det handlar om främmande och skrämmande erotiska mardrömmar och fantasier där hon blir betvingad, bestraffad, förnedrad och utsatt för sådant som strider mot allt hon tror på och står för.
Det värsta är att hon blir så upphetsad...
Hon försöker förgäves påverka sin pojkvän men han är inte intresserad och har dessutom fått ett jobb utomlands. De kommer överens om att gå skilda vägar...
Hon söker på nätet och en helt ny värld öppnar sig. Hon går från fasa till frestelse och hittar till slut en kontaktannons som verkar rikta sig direkt till henne. Hon träffar en man som med fast och varsam hand leder henne in i en sagolik värld av njutning, äventyr och fascination. Han blir hennes Herre och hon får uppleva sina fantasier förverkligade.
Han är medlem i ett exklusivt slutet sällskap av likasinnade och hon blir betänksam. Skall hon verkligen våga följa honom hela vägen dit? Hon läser igenom Sällskapets hemsida och blir förvånad, fascinerad och nyfiken. Dominanta män och undergivna kvinnor som tillsammans genomför de mest fantastiska erotiska lekar och rollspel. Kan det verkligen finnas något sådant i det verkliga livet?
Hon tar ett beslut! Klart hon vill finnas där hennes Herre är.
Hon blir medlem i det Sällsamma Sällskapet!


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone