Jump to content
Cover for Mot vägs ände
Isbn: 978-91-9764-553-9
Publisher: Wild Rat
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: December 2014

E-book | 28 days for loan

Mot vägs ände

Det finns dagar då livet går sin gilla gång. Det finns nätter då ett telefonsamtal kan leda dig mot vägs ände. Martin, en klarsynt streber med full kontroll, lyfter luren och finner Saga, tilltufsad av livet med en mörk hemlighet i bagaget. Martin bestämmer sig för att möta denna okända kvinna, glömmer dock att alla beslut har konsekvenser. En del känner man till, några kan man förutse, medan andra kommer som en käftsmäll från vänster.

 Att förändra sig själv och förlåta andra är två stora utmaningar här i livet, men är vi beredd till det? Längtan efter något ytterligare här i livet är vår bästa drivkraft, men samtidigt en förbannelse. Vet vi att välja rätt väg?

Dessa frågor får Martin och Saga kämpa med under deras resa mot vägs ände. En resa genom ett vår-vackert Sverige där döden finns närvarande som en mörk skugga medan livets glädje lyser upp färden. 

 Rolf Rådén har skrivit en psykologisk spänningsroman som vackert och kärleksfullt berättar om de människor som finns runt omkring oss. Med livets alla stämningar som sorg, hopp och humor får vi följa deras resa mot vägs ände.

5 kronor per bok går oavkortat till SOS Barnbyar och deras verksamhet i Centralafrikanska republiken på insamling. www.sos-barnbyar.se/insamling/visa/1040/

 Mycket nöje,

Roffe, the Rat.

 www.wildrat.se


Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone