Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fille och Gonkan hos detektiverna
Isbn: 978-91-2714-329-6
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom Deckare & spänning 6-9 år Lättläst
Tillgänglig sedan: oktober 2015

E-bok

Fille och Gonkan hos detektiverna

Tredje boken om Fille och Gonkan!
Fille och Gonkan ska sova över hos mormor och morfar igen. De som är så supersuperdupergamla att de flyttat in på ålderdomshem. Mormor och morfar är lite glömska av sig, men plötsligt kommer de ihåg hur det var förr. För hundra år sedan när de var detektiver och jagade bovar i New York. Det blir ett hisnande äventyr som börjar med en luftballongsfärd som slutar när de får pyspunka av spiran i Empire State building. De kastas raskt in i jakten på mästertjuven Storskrattaren som passiviserar sina offer genom att berätta roliga historier för dem så de inte kan sluta skratta.

Dan Höjer är barnboksförfattare och frilansjournalist. Han har tidigare varit chefredaktör för Kamratposten och är populär författare av fakta, lättläst och inte minst spökhistorier för barn.

Roger Hansson arbetar med måleri och skulptur och har ställt ut konst i Stockholm, Göteborg, Berlin, Milano, Halmstad och Laholm. Han arbetar även som grupphandledare på dagligverksamhet för personer med funktions-nedsättning. Fille och Gonkan är hans barnboksdebut.
Om illustratören

Anders Nyberg är frilansande illustratör och grafisk designer, född i Arvika och utbildad på konstskolor i Göteborg och i Kokkola, Finland.



Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone