Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En enkel uppgradering
Isbn: 978-91-9828-631-1
Förlag: Fiality Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2015

E-bok

En enkel uppgradering

En enkel uppgradering är den första av tre spänningsromaner om människor i och omkring IT-branschen. Det är en dramatisk historia om hur makt, girighet och jakten på sex påverkar alla inblandade. Även IT-branschens många avigsidor som dålig kvalité och bedrägligt beteende spelar viktiga roller.

Det börjar med att bokslutet i ett stort företag visar sig vara felaktigt. Ett av informationssystemen har haft ett allvarligt fel som måste rättas till med en till synes enkel uppgradering. Företaget tvingas starta ett projekt för att byta till den senaste versionen av Facile, som systemet heter.

Jobbet läggs ut på ett konsultbolag lett av miljardären och kvinnotjusaren Sten-Erik Höök. Han utser den unga, vackra före detta modellen Malin Brink till projektledare. Specialister i Indien skall sköta arbetet. Projektet går inte alls som planerat, slutanvändarna är arga och förtvivlade, alla skyller på alla.

Malin mår allt sämre. Hon dras in i en virvel av cynism, pengajakt och maktbegär. Kämpaglöd, entusiasm, flit och vännen Helenes stöd håller henne länge över ytan. Sten-Eriks största skräck är att tappa kontrollen över tillvaron. Hans fifflande med pengar och lirkande med kvinnor gör honom sårbar.

Romanen utspelar sig mestadels i Härjeliden, en liten ort efter Norrlandskusten, men också i städer som Stockholm, New York, Mumbai och Kumla.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone