Jump to content
Cover for Fjärilarnas stad
Isbn: 978-91-8758-546-3
Publisher: Affront
Category:
Novels Children's books Fantasy & Sci-Fi Young adults Romance
Accessible since: March 2016

E-book | 28 days for loan

Fjärilarnas stad

Är du vacker, rik och samvetslös? Välkommen till Fjärilarnas stad.

Artonåriga Vega bor på den fattiga sidan av Muren, dömd att varken synas eller höras. En natt gör hon och hennes bästa vän det förbjudna: de smiter in i staden där de rika och vackra bor. Där träffar hon Fenix.
Han står för allt hon själv saknar och hon börjar drömma om ett nytt liv. Men under stadens glansiga yta rör sig mörka krafter och Vega inser att det finns kopplingar mellan henne och de attacker och kidnappningar som skakar samhället.
Hur låter man bli att tappa bort sig själv när man inte längre vet vem man är? Och vem vågar man lita på i en värld där alla har något att dölja?

Ingrid Remvall är författare och Art Director med utbildning i psykologi och kommunikation. Hon skriver mestadels fiktion där hon inte begränsas av verklighetens lagar och har tidigare gett ut serien om Prismagalaxen (för 9-12 år B. Wahlströms & Telegram förlag). Spännande böcker med en touch av humor och oväntade vändningar är hennes varumärke.

"Det är fartfyllt och fantasieggande och luft mellan raderna, en sci-fi-karamell med lyx och flärd och politiska undertoner." – Marie Eriksdotter, BTJ-häftet


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone