Jump to content
Cover for Den åttonde dimensionen
Isbn: 978-91-8818-714-7
Publisher: Ebes förlag
Category:
Fantasy & Sci-Fi Young adults
Accessible since: June 2016

E-book | 28 days for loan

Den åttonde dimensionen

DEN ÅTTONDE DIMENSIONEN - EN FANTASY SOM NÅR OANADE DJUP
 
Himmel eller helvete? Anton hade inte funderat på hur det skulle vara efter döden men nu låg han med slutna ögon och försökte känna och minnas. Inte kunde den lätta brisen och den friska luften vara helvetet? Väl?
 
Antons unga liv tar en oväntad vändning när allt ser som mörkast ut. Sofias livlösa kropp svävar som en vålnad framför hans inre syn. Hade han tagit hennes liv? I så fall ville han inte leva längre.
 
I en annan dimension hotar mörka krafter att förgöra Mittel. Neradel har en våghalsig plan för att rädda sin dimension - för att lyckas med det måste han ta hjälp från sitt tidigare liv - men inget blir som han tänkt. Flera personer blir plötsligt indragna i den virvlande jakten på dimensionernas hemlighet.
 
"Den åttonde dimensionen" är ett fantasydrama där fiction och verklighet löper parallellt. Berättelsen är fartfylld och full med spänning, skräck, kärlek, saknad, ångest, svek, konspiration, humor och glädje. Allt detta gör att den många gånger gräver på djupet i människors känslor och tankar. Den läses med fördel av dig som har fyllt tonåring och utan åldersgräns uppåt.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone