Jump to content
Cover for Lingon och lust
Isbn: 978-91-7461-660-6
Publisher: Lind & Co Förlag
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2016
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 7 hours 33 minutes

Audiobook

Lingon och lust

Familjen kring La Stella: Del 4.

Det är höst, i skogen lyser lingonen röda. Familjen kring La Stella har efter en turbulent tid kommit varandra nära igen. Mycket ser ut att gå deras väg. Ändå vill inte lugnet och ron infinna sig.

Liselotte har förverkligat många av sina drömmar, ändå känner hon en obestämd lust och längtan som driver henne att ta nya beslut. Marios restaurang har fått ett uppsving, men svårigheterna han upplevt har förändrat honom på djupet. Ska han få svar på sina frågor då han söker sig ut i den jämtländska fjällvärlden? Barnen Sandra och Elias står inför nya utmaningar när deras föräldrars längtan driver dem alla vidare. Anita upplever en sällsam kraft i gamla känslor. Hemlighetsfullt smyger hon iväg med hinkar och bärplockare, men det är inte skogens rikedomar som lockar, utan något helt annat.

Men alla är inte lika förtjusta när förändringar återigen står för dörren. Lingonens röda färg lovar en annan sötma än de ger. För vissa i familjen kring La Stella känns tillvaron som om den är färgad av denna bittra eftersmak.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone