Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Molly
Isbn: 978-91-8841-705-3
Förlag: Danje Förlag
Kategori:
Romaner Unga vuxna Romantik
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok

Molly

Föreställ dig att bli gripen misstänkt för våldtäkt, men du vet inte varför eftersom du inte gjort det. Poliserna blänger och är korta i tonen. Du får höra att det som väntar dig är 4-10 års fängelsestraff. Du förs till ett rum där du tvingas klä av dig naken. Två kriminaltekniker söker efter skrap och rivsår på din kropp och tar prov på ditt könshår. Dom är noggranna.

Det tar tid att få resultatet på proverna från NFC och åklagaren yrkar på häktning. Dom låser dörren till din cell i ytterligare tre veckor. Du har ingen kontakt med omvärlden. Ingen TV och inget att läsa.

Efter ett par veckor kommer det ett brev från din sambo. Hon har skickat med förlovningsringen. Åklagaren har talat med henne. Hon gladde sig över att ett svin som du skulle åka in på tio år men beklagade att vi inte hade dödsstraff i landet.

Efter en vecka till kommer provresultaten tillbaks och det finns ingenting som tyder på våldtäkt och ingenting som binder dig till något brott. Du släpps fri.

Tillbaks till ditt vanliga, normala liv. Eller? Vad är det man säger nu igen?

Ingen rök utan eld.

***

Det handlar om Hampus, en man som är ställd inför att börja om på nytt, men från positionen att vara anklagad. Och om med mötet med Molly. Det är en berättelse om livets motgångar och den sanna kärlekens förmåga att övervinna dem.

Denna kortroman har också starka erotiska inslag.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone