Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Noll koll / Sicken sniken
Isbn: 978-91-9827-199-7
Förlag: Hippas Productions
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok

Noll koll / Sicken sniken

Noll koll/Sicken sniken är en bok om girighet och om att aldrig bli riktigt nöjd. Anneli, Hanna, Leo och Linus går i samma klass. Gabriel, Petra, Pontus och Ritva arbetar på samma skola. Åtta totalt olika personer med åtta helt olika sätt att agera och reagera på. Noll koll är en berättelse om rädslor och utanförskap, om skam och skuld, om snatteri och stöld, om fördomar och förutfattade meningar, om girighet och generositet.
Noll koll/Sicken sniken är den tredje dubbelboken i crossoverserien DÖDSSYNDERNA. Serien består av sju böcker - en om varje dödssynd. Varje bok är en dubbelbok och kan läsas från två håll. Det är du som läsare som bestämmer vilken version du vill ha först - ungdomsupplevelsen Noll koll eller vuxenvarianten Sicken sniken? 
Alla böcker i serien utspelar sig bland ungdomar och vuxna, elever och personal på Höglandaskolan. I Noll koll följer du fyra klasskompisar. I Sicken sniken följer du fyra kollegor.

Varje bok i serien DÖDSSYNDERNA vrider och vänder på en dödssynd i taget. Hur funkar vi människor? Hur blir vi som vi blir? Vad är ont och vad är gott? Vad är medfött och vad kan vi påverka? Vad gör vi för vår egen skull? Vad gör vi för andras? Var går våra gränser för vad som är ok? Vad visar vi utåt? Vad håller vi för oss själva? Alla har vi gått i skolan. Alla tror vi oss känna våra kompisar och kollegor. Men vad händer om vi skrapar lite på ytan och kommer in under skinnet?


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone