Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En framtida hemmafrus bekännelser
Isbn: 978-91-7557-796-8
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok

En framtida hemmafrus bekännelser

Första gången Charlie ser en människa dö är hennes första skoldag. Och trots att hon har en viss inblandning skrämmer händelsen upp henne ordentligt och hon gömmer undan tankarna i flera år.
    Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Grannarna är alkoholister och mamma erbjuder sina tjänster till karlar som är villiga att ge pengar till ett nytt tak, en ny soffa eller liknande.
    En vacker sommardag år 1960, när Charlie är 20 år gammal, dyker drömprinsen upp i hennes liv – en snygg och häftig raggare. Charlie vet att det är honom och ingen annan hon ska gifta sig med. Kort därefter blir hennes mamma hämtad av polisen och då faller det på Charlie att ordna upp allting, men hur?
    I bakgrunden finns hela tiden drömprinsen runt vilken Charlies drömmar och förhoppningar cirkulerar och hon hoppas bortom allt sunt förnuft att han en dag ska bli hennes.

Elin Eldestrand är född och uppvuxen i Ludvika som står som modell för den fiktiva staden Luddinge. Hon har två examina från högskolan i Gävle och har arbetat som tidningsreporter samt inom film- och tevebranschen. Elin har även bott med sin man och sina barn i bl.a. Australien, USA och Kina under längre perioder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone