Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tröskeln
Isbn: 978-91-7629-208-2
Förlag: Bokfabriken
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2016

E-bok

Tröskeln

Eric Gravenfors, diversearbetare och markägare, chockerar alla sina arrendeboende på sommarstugeområdet Strandheda, en liten badort på Hallandskusten. När arrendetiden går ut om ett år vill han säga upp alla för att kunna bygga mer lyxiga hus som ger större inkomster. En av sommarstugeägarna är Christian Fredriksson, en 36-årig bilmontör som livet farit hårt fram med och som först nu i sin ombyggda sommarstuga funnit en trygg punkt i tillvaron. Christian vill fria till Lena Gladh på banken så fort han får råd med det.

Ingen får förstöra en annan persons livsdröm. Så resonerar Christian som genast planerar för hur han ska hindra Gravenfors beslut. Först måste han ta reda på exakt vad som skulle hända om Gravenfors hastigt skulle avlida. Hur det ska gå till vet han redan. Krokodilklämmor och elektriska ledningar är utrustningen. Tidpunkten är klockan 1910 till 1925 en tisdag då Gravenfors badar bastu ...

Tröskeln är en kriminalroman skriven av Tomas Arvidsson, författaren till kriminalsviten om studierektorn Jan Bertilsson.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone